Date cu caracter personal

Din data de 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), cu privire la la protectia datelor referitor la prelucrarea datelor personale.

Care sunt datele personale pe care le prelucram?

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.vadan.cube-media.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 31543, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre www.vadan.cube-media.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.vadan.cube-media.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre www.vadan.cube-media.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Datele personale pe care le colectam si prelucram sunt atunci cand va create un cont pe www.vadan.cube-media.ro sunt : numele si prenumele, e-mail-ul, numarul de telefon, numarul de fax, denumire firma(pentru persoanele juridice), adresa.

Cand plasati o comanda ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon.In ce scopuri sunt prelucrate datele cu caracter personal.

Utiizam datele dumneavoastra cu caracter personal in scopuri legitime, crearea si administrarea contului in cadrul site-ului www.vadan.cube-media.ro, prelucrarea comnezilor, preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora, solutionarea anularilor sau a problemlor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate sau in scop de marketing si statistica prin care va transmitem mesaje de natura publicitara.

Care este perioada stocarii datelor dumneavoastra personale?

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal cat timp aveti cont pe site-ul www.vadan.cube-media.ro. Aveti dreptul sa ne solicitati stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului.

Ce drepturi aveti cu privire la prelucrarea datelor personale?

Conform regulamentului drepturile dumneavoastra sunt:

  • Sa va oferim informatii despre datele dumneavostra cu caracter personal pe care le avem
  • Sa va punem la dispozitie o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal
  • Sa va rectificam sau sa completam la cerere datele dumneavostra personale
  • Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, sau consimtamantul a fost retras, sa a existat o prelucrare ilegala.
  • Dreptul la restrictionarea datelor personale
  • Dreptul la portabilitatea datelor catre alt Operator
  • Dreptul la opozitie din motive legate de situatia particulara, prelucrarii datelor dumneavostra cu caracter personal in temeiul interesului nostrum legitim.
  • Dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter PersonalB-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

De asemenea, www.vadan.cube-media.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Puteti oricand contacta Responsabilul Vadan cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dumneavoastra prin urmatoarele modalitati:

  • Prin adresa de e-mail: dataprotection@vadan.cube-media.ro
  • Prin posta la adresa: str. Gimnaziului, nr. 18, Targoviste, judetul Dambovita cu mentiunea in atentia Responsabilului Vadan pentru protectia datelor.
Back to Top